La picadura d'una abella obliga Kilian Jornet a abandonar l'Ultra Trail del Mont Blanc

L'atleta i muntanyenc pateix al·lèrgia al verí d'aquests insectes

kilian

kilian

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

L’atleta i muntanyenc català Kilian Jornet ha hagut d’abandonar l’Ultra Trail del Mont Blanc a causa de la picadura d’una abella. El mateix Jornet ha explicat l’ocorregut en el seu compte oficial de Facebook. Allà ha relatat com tres hores abans de la sortida un d’aquests insectes el va picar al peu. “Tinc al·lèrgia a les abelles i el peu va començar a reaccionar”, explica.

Notícies relacionades

Immediatament es va posar en mans del seu fisioterapeuta i d’un metge. “Vaig prendre algunes medicines per prevenir conseqüències pitjors i vam treballar en el peu per reduir la inflamació i el dolor i així poder posar-me la sabatilla i córrer”, explica. Al principi, aquestes mesures semblaven funcionar, malgrat que l’atleta va vomitar i va tenir mal d’estómac. Malgrat això, “vaig poder córrer la meva carrera com ho imaginava”.

No obstant, més tard, el corredor va patir una nova reacció al·lèrgica amb “dificultats per respirar, nàusees i dolors al pit”. Malgrat tot el corredor, que ha guanyat tres vegades aquesta carrera, recorre a optimisme per destacar que “va ser bonic baixar caminant Val Ferret disfrutant de les vistes de la cara sud del Jorsasses i del Mont Blanc il·luminat per una bonica lluna vermella”.

Temes:

Kilian Jornet