Medallista mundial

La natació sincronitzada, de dol per la mort de Tina Fuentes

La nedadora ha perdut la vida als 34 anys per culpa d'un càncer

tinafuentes1 getty-z

tinafuentes1 getty-z

1
Es llegeix en minuts

El món de la natació sincronitzada i de l’esport espanyol en general estan de dol per la mort de Tina Fuentes, als 34 anys, després d’una llarga batalla contra el càncer. Germana d’Andrea Fuentes, Tina va morir aquest dilluns, segons va anunciar la Federació Espanyola de Natació (FEN), que va expressar públicament les seves condolences a la família.

Integrant de l’equip nacional de sincronitzada, Tina Fuentes va conquistar amb Espanya la medalla de plata en el Mundial de Barcelona 2003 i també la plata en l’Europeu  del 2002, en les dues ocasions per equips. En els Jocs Olímpics d’Atenes 2004 va ser quarta, també per equips.

Notícies relacionades

En el Mundial de Melbourne del 2007 Tina Fuentes també va guanyar la plata i el bronze en rutina tècnica i lliure, respectivament. L’exnedadora catalana va perdre la vida tan sols onze dies després de complir 34 anys.

«Tant ella com la seva germana Andrea han donat molt a un esport que Tina estimava amb passió. Era una persona molt autèntica, amb una manera de viure la vida molt especial. Disfrutava cada moment amb la màxima intensitat», va destacar la FEN a través d’un comunicat.