PERILL PER A L'ATLÈTIC

El TSJM anul·la el projecte urbanístic del Wanda Metropolità

L'Ajuntament treballarà perquè l'Atlètic de Madrid continuï jugant en aquest estadi

ecarrasco43010391 entreno seleccion  espa a   argentina  wanda metropolitano  180421100653

ecarrasco43010391 entreno seleccion espa a argentina wanda metropolitano 180421100653 / Valenti Enrich

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM) ha anul·lat l’acord d’aprovació definitiva de la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) relatiu a l’àrea que afecta l’estadi Wanda Metropolità de l’Atlètic de Madrid.

En una sentència, el TSJM anul·la l’esmentat acord relatiu a l’àrea d’ordenació especial del Parc Olímpic-sector oest i l’estadi de La Peineta en el districte de San Blas-Canillejas de Madrid.

La resolució estima el recurs contenciós administratiu interposat per l’associació Señales de Humo contra l’esmentat acord. En el procediment figuraven com a demandats l’Ajuntament i la Comunitat de Madrid i, una vegada iniciat, s’hi va personar l’Atlètic de Madrid, que es va oposar a la demanda plantejada per Señales de Humo.

L’associació Señales de Humo és una organització independent fundada el 2002 i formada per seguidors blanc-i-vermells que, segons explica en la seva pàgina web, "pretén defensar l’essència del Club Atlètic de Madrid d’acord amb la seva història, caràcter i afició”

L’Ajuntament recorrerà

Notícies relacionades

L’Ajuntament de la capital ha anunciat aquest dimarts que recorrerà la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Madrid que anul·la la reforma del pla urbanístic del Wanda Metropolità i ha assegurat que treballarà perquè l’Atlètic de Madrid continuï jugant en aquest estadi. En un breu comunicat remès als mitjans des de l’àrea de Desenvolupament Urbà Sostenible, l’Ajuntament ha assenyalat que no és una sentència ferma sinó que admet recurs de cassació, per la qual cosa la recorreran.

"Hi ha una realitat física i és que l’‘Atleti’ està allà ja jugant els seus partits i nosaltres treballarem perquè continuï sent així, per consolidar la seva situació i que no hagi de tornar al Calderón", ha afegit. A més, des del Consistori han destacat que aquest cas, relacionat amb l’àrea d’ordenació especial del Parc Olímpic-sector oest i l’estadi de La Peineta, en el districte de San Blas-Canillejas de Madrid, és "un expedient heretat de l’anterior Govern del PP".