L'HORA DEL BRASIL

Thiago Silva: "Després d'Mbappé i Cavani vaig pensar: 'Ara li toca a Neymar'"

La 'canarinha' s'aferra al bon moment dels jugadors del PSG i espera que el seu '10' brilli contra Mèxic

zentauroepp44088875 brazil s forward neymar takes part to a training session at 180702120509

zentauroepp44088875 brazil s forward neymar takes part to a training session at 180702120509 / MANAN VATSYAYANA

1
Es llegeix en minuts
Irati Vidal / Barcelona

El Paris-Saint Germain s’ha convertit en el principal protagonista dels vuitens de final de la Copa del Món. Els seus jugadors, sobretot els davanters, estan sent els més destacats de les seves respectives seleccions. I, a excepció de Di María i Lo Celso, tots s’han classificat per a la següent ronda amb una actuació destacada.

Per sobre de qualssevol hi ha Kylian Mbappé i Cavani, dos dels components del temut trident francès. Tots dos van portarFrança il’Uruguai a la següent ronda amb dues exhibicions a l’altura de molt pocs. Mbappé va recordarRonaldo Nazario amb una actuació que el va situar a l’altura de Pelé, ja que des de l’astre brasiler cap jugador menor de 20 anys no firmava un doblet en un Mundial. L’uruguaià, per la seva part, va completar un partit perfecte en el qual, no només va marcar dues dianes, sinó que també va enlluernar amb una gran defensa.

Només falta Neymar

Vist això, el Brasil ho té clar: és l’hora del seu astre. "Quan vaig veure el que van fer Mbappé i Cavani, el primer que se’m va passar pel cap és que ara li toca a Neymar. El PSG està molt ben representat al Mundial i nosaltres tenim Neymar, i a l’hora de la veritat els nostres davanters faran el que saben", va explicar Thiago Silva, un dels capitans de la 'canarinha' de Tite.

Notícies relacionades

El central del PSG sap que el seu company d’equip i de selecció serà una de les claus per superarMèxic en els vuitens de final. I que, arribat el moment clau de la competició, només els serveix la millor versió dels seus. "Arriba el mata-mata i s’ha de fallar com menys millor. Fa quatre anys que estem fent una gran feina i la concentració que tenim és màxima", va argumentar. El millor és que Neymar ja està totalment recuperat. O això és el que diu el seu seleccionador.

"Neymar ha patit molt, però ha tornat al seu màxim nivell. En el seu costat tècnic, en la funció tàctica, en l’ajuda en defensa, en la transició amb pilota, en la precisió de finalització i en les jugades d’individualitat", va descriure Tite per acabar amb un: "No sé que passarà demà, però Neymar ha tornat al seu màxim nivell"