COMPRA ESPERADA

Mojica, al Girona fins al 2022

El club català ha executat l'opció preferencial de compra al Rayo Vallecano i incorpora el jugador per quatre temporades més

zentauroepp44037890 colombia s johan mojica celebrates at the end of the group h180629132549

zentauroepp44037890 colombia s johan mojica celebrates at the end of the group h180629132549 / Martin Meissner

1
Es llegeix en minuts

Johan Andrés Mojica és el primer jugador de la història del Girona que disputa un Mundial. I ho està aprofitant com ningú. El jugador colombià ha aconseguit la classificació per als vuitens de final amb la seva selecció i, després d’entrar a l’agenda de molts directors esportius, ha fet que el club català executi l’opció de compra i preferència que tenia sobre ell.

Mojica, procedent de Cali, tenia contracte amb elRayo Vallecano fins al 2021. Però la bona campanya realitzada a Girona, on ha disputat més de 2.000 minuts i ha servit quatre assistències de gol, ha fet que el club català s’esforcés econòmicament per aconseguir els seus drets. I malgrat que la clàusula de rescissió del jugador s’acostava als 8 milions d’euros, tot apunta que els gironins han pagat 5 milions d’euros pel colombià.

Clau de l’èxit

Notícies relacionades

El defensa calcari ha sigut una de les claus fonamentals de l’èxit del Girona, que ha debutat a Primera Divisió amb una històrica classificació (10). Mojica ho ha jugat pràcticament tot i ha arribat a disputar un total de 33 partits en els quals ha anotat dos gols crucials. 

La campanya a la Lliga li ha servit per ser convocat per José Pékerman per al Mundial de Rússia, en què ell i la seva selecció han aconseguit una històrica classificació per als vuitens de final. Colòmbia només havia passat de la fase de grups en dues ocasions, amb Mojica al terreny de joc ho han aconseguit per tercera vegada en la seva història.