NOVA ETAPA

Victor Valdés inicia la seva carrera d'entrenador en el Moratalaz

L'exporter del Barça dirigirà l'equip juvenil del conjunt madrileny

lmendiola37122047 britain football soccer   middlesbrough v west bromwich albi180622193353

lmendiola37122047 britain football soccer middlesbrough v west bromwich albi180622193353 / Scott Heppell

1
Es llegeix en minuts

L’exporter del Barcelona Víctor Valdés iniciarà la seva carrera d’entrenador al capdavant de l’equip juvenil del’Escola Esportiva Moratalaz, segons va anunciar aquest divendres el conjunt madrileny en la seva pàgina web.

“Víctor Valdés serà entrenador del Juvenil A de l’Escola. Li desitgem el millor durant aquesta temporada i serà un autèntic plaer tenir un campió del món entre els nostres entrenadors”, va assenyalar el club madrileny.

Valdés, que el mes de maig passat va concloure el curs d’entrenador, debutarà al capdavant de juvenil A de l’Escola Esportiva Moratalaz amb la disputa de la Madrid Youth Cup, que se celebrarà del 18 al 22 d’agost al camp de la Devesa de Moratalaz de Madrid.

Guanyador de tres Champions, sis lligues i cinc trofeus Zamora, entre altres títols, sempre va ser el porter titular alFC Barcelona fins al seu comiat del club el 2014, lesionat de gravetat del seu genoll, quan semblava tenir feta la seva incorporació pelMonaco  de la lliga francesa.

Notícies relacionades

Després d’un llarg període de recuperació, va firmar pel Manchester United el 2015 com a suplent de David De Gea, però va abandonar el club dels ‘diables vermells’ per problemes amb Louis Van Gaal, tècnic a Old Trafford en aquella època. Un se’n va anar cedit al’Estàndard de Lieja belga, on va guanyar un títol de copa.

La seva última temporada en l’elit la va disputar l’any passat en el Middlesbrough, atret per Aitor Karanka i on va ser titular durant tot l’any. Tanmateix, el conjunt anglès va descendir i Valdés va deixar el club. L’1 de gener es va acomiadar del futbol en actiu amb discrección, llançant un missatge a les xarxes socials: “Gràcies per tot”.