MOTÍ DELS FUTBOLISTES

Els jugadors de l'Argentina demanen que Sampaoli no dirigeixi el pròxim partit

Segons mitjans argentins, Burruchaga podria substituir el seleccionador de l''albiceleste' en el partit contra Nigèria

Sampaoli: "El pla d'aquest partit no va donar resultar, cal esperar a una mínima possibilitat que quedi i lluitar"

zentauroepp43892332 mun23 103  nizhni n vgorod  rusia   21 06 2018   el t cnico 180622105924

zentauroepp43892332 mun23 103 nizhni n vgorod rusia 21 06 2018 el t cnico 180622105924 / Kiko Huesca

1
Es llegeix en minuts

Si el partit contra Croàcia va deixar KOl’Argentina, el postpartit va acabar per sentenciar-la. I és que, després d’un encreuament de declaracions entre el seleccionador Jorge Samapaoli i el Kun Agüero, es va obrir la capsa de Pandora de l’‘albiceleste’ i segons diversos mitjans argentins els jugadors van demanar al tècnic que renunciï al seu càrrec. "La selecció està amotinada perquè els jugadors no volen que Sampaoli els dirigeixi en l’últim partit del Mundial", assenyala Todo Noticias. Així van ser els millors insults de l’afició a la selecció.

TyC Sports afegeix que els futbolistes argentins van tenir una reunió amb el seleccionador i van demanar a Sampaoli que fos Jorge Burruchaga, mànager del combinat ‘albiceleste’, que dirigís l’equip en el decisiu enfrontament contra Nigèria, en què només els serveix la victòria.

"Que digui el que vulgui"

Aquesta informació arribava als mitjans argentins després de les contundents declaracions del Kun Agüero a la zona mixta. Al jugador li van preguntar per les paraules del seu seleccionador, que va dir: "El projecte no va prosperar i és molt difícil que es destaquin individualment jugadors que no estaven exactament col·locats. Segurament, no hauré llegit el partit com corresponia. I quan dic projecte és el del partit".

El Kun, a qui no van recordar que Sampaoli s’havia referit al partit contra els croats, no va dubtar a respondre i va sentenciar: "Que digui el que vulgui". El debat estava obert.

Notícies relacionades

Amb les paraules del davanter del Manchester Cityen suspens, els periodistes argentins van començar a investigar. La conclusió va arribar aviat: hi ha divorci al vestidor. "Estan tots barallats entre si, Agüero ja havia fet declaracions fortes contra el tècnic, la bronca venia de Barcelona, i no volen que Sampaoli els torni a dirigir contra Nigèria", explicaven des de l’Argentina mentre asseguraven que Sebastián Beccacece, ajudant del seleccionador, tampoc genera gaire simpatia. Segons Todo Noticias, abans del Mundial l’ajudant de Sampaoli va estar a punt de sortir de l’‘albiceleste’ per friccions amb Messi.

Es parla de Jorge Burruchaga i de la possible ajuda de Mascherano a l’hora de preparar el partit de dimarts vinent contra Nigèria, que decidirà si els argentins diuen adeu a la Copa del Món.