AVISA SOBRE L'IRAN

Hierro: "Juga De Gea, tinc gran confiança en ell"

El tècnic adverteix sobre la fortalesa iraniana a les accions a pilota aturada i de "la perillositat" del segon partit

marcosl43848570 spain head coach fernando hierro smiles during a press confe180619193458

marcosl43848570 spain head coach fernando hierro smiles during a press confe180619193458 / Frank Augstein

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

En l’última pregunta d’una breu conferència de premsa a l’interior del modern Kazan Arena va deixar anar Fernando Hierro la sentència que s’esperava des del 3-3 davant de Portugal. "Demà David jugarà, tenim confiança plena en ell, és un noi que està dins dels 3 millors porters del món", ha assegurat el seleccionador espanyol enterrant el debat que hi ha sobre la porteria. Juga De Gea perquè, com va recordar Hierro, "tenim confiança plena en el seu treball". O sigui, De Gea i 10 més.

Després, va llançar una advertència sobre "la perillositat del segon partit" en un Mundial. "Cada cinc dies tenim l’últim partit, ens quedem amb les bones sensacions de Portugal, però s’ha de pensar només en l’Iran", ha assegurat el seleccionador espanyol, que ha estudiat, i de manera obsessiva, l’equip del seu amic Queiroz.

"L’Iran és un equip que encaixa poc. Ha marcat 37 gols en 19 partits i el 40% han estat a pilota aturada" (Hierro)

Notícies relacionades

"Conec bé Carlos des de fa molt temps, és un home amb qui es pot parlar de futbol. Fa set anys que fa un treball fantàstic a l’Iran", ha dit Hierro. "És un tipus extraordinari, ens uneix una bona relació. És un equip que encaixa poc. Ha marcat 37 gols i el 40% han sigut a pilota aturada", ha precisat el tècnic espanyol.

Carvajal, a punt

No ha parat Hierro d’elogiar l’Iran. "Quan un el veu jugar s’adona que és un equip aguerrit, físicament és molt poderós. La fortalesa de l’Iran és que es tracta d’un equip amb les idees molt clares, amb els conceptes molt clars", ha afegit, sense donar pistes, per exemple, de si Carvajal, que no ha jugat ni un sol minut des que es va lesionar a la final de la Champions de Kíev, serà titular. "Està bé, fa molt temps que entrena amb el grup, ha fet una recuperació fantàstica".