GEST ESPECIAL

Els jugadors danesos paguen a un company un jet privat perquè conegui la seva filla

Jonas Knudsen va viatjar a Dinamarca per veure el seu nadó després de la victòria contra el Perú

Soccer Football - World Cup - Denmark Training - Mordovia Arena, Saransk, Russia - June 15, 2018   Denmark’s Jonas Knudsen and Henrik Dalsgaard during training   REUTERS/Ricardo Moraes

Soccer Football - World Cup - Denmark Training - Mordovia Arena, Saransk, Russia - June 15, 2018 Denmark’s Jonas Knudsen and Henrik Dalsgaard during training REUTERS/Ricardo Moraes / RICARDO MORAES (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

Els jugadors de la selecció danesa van llogar un avió privat perquè el lateral Jonas Knudsen pogués viatjar a Dinamarca a conèixer la seva filla nounada, després del triomf dissabte contra el Perú en el Mundial.

Knudsen va gaudir del permís del seleccionador danès, Åge Hareide, per absentar-se de l’entrenament de diumenge, tot i que s’espera que torni aquest dilluns per reincorporar-se a la concentració del seu equip a Rússia, segons va confirmar la Federació Danesa de Futbol (DBU) a la televisió pública DR.

Part avançat

Notícies relacionades

El lateral de l’Ipswich anglès, que va ser sorprès pel gest dels seus companys, va ser pare dimarts, quan la 'dinamita vermella' ja era a Rússia per preparar el seu debut en el Mundial. El part es va produir abans de l’esperat, ja que la seva parella no sortia de comptes fins a dues setmanes més tard. El de Knudsen no és el primer cas d’un internacional danès que és pare des que la selecció va iniciar fa dues setmanes la preparació per al Mundial.

Durant la concentració prèvia a Dinamarca, la principal estrella de l’equip, Christian Eriksen, va tenir diversos dies de permís per estar amb la seva nòvia i el seu fill nounat. Eriksen es va perdre l’amistós a Estocolm contra Suècia, però va tornar a temps per jugar, i marcar, en l’última prova contra Mèxic el dia 9 passat.