ETAPA REINA

Victòria en solitari de Quintana a Suïssa

El ciclista colombià del Movistar se situa segon de la general a 17 segons de l'australià Richie Porte

quintana

quintana

1

El ciclista colombià Nairo Quintana (Movistar) es va imposar aquest divendres en solitari en la setena etapa de la Volta a Suïssa, entre Eschenbach/Atzmännig i Arosa, de 170 quilòmetres, considerada com la jornada reina de la ronda helvètica, després de la qual ha mantingut el ‘maillot’ groc de líder l’australià Richie Porte (BMC).

Nairo Quintana, que va invertir un temps de 4 hores 1 minut i 39 segons, va entrar 22 segons per davant del danès Jakob Fuglsang (Astana Pro Team) i de Richie Porte, que van creuar a continuació la línia de meta. El ciclista australià manté el seu lideratge, amb 17 segons d’avantatge sobre Nairo Quintana, a falta de dues etapes per concloure la prova. Mikel Landa va controlar per darrere i Enric Mas (Quick Step) va fer una sensacional actuació amb una quarta posició.