EL DEBUT CONTRA PORTUGAL

Hierro: «No hi ha temps per canviar res»

El nou seleccionador promet «una Espanya reconeixible i amb personalitat» per afrontar «la primera de les tres grans finals»

marcosl43754462 spain s coach hierro fernando  back  watches his team player180614200117

marcosl43754462 spain s coach hierro fernando back watches his team player180614200117 / ODD ANDERSEN

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

AFernando Hierro, el nou seleccionador espanyol, li han preguntat molt menys que a Sergio Ramos, el capità. Al tècnic, només tres qüestions; al defensa, nou. Amb només un dia al capdavant d’Espanya, Hierro no pot fer pràcticament res per implantar les seves idees en el debut mundialista contra Portugal. “La pressa és la pressa, cal respectar el treball realitzat en aquests dos anys. És impossible canviar, no podem”, ha començat dient el successor de Lopetegui, poc abans que aquest fos presentat al Bernabéu com a nou entrenador del Madrid.

Notícies relacionades

“Tenim molt respecte per la selecció campiona d’Europa, que té un dels millors del món, però també tenim confiança plena en els nostres nois”, ha dit Hierro, i ha remarcat que té “molt clar” el seu pla. Però no ha donat cap pista. Ni sobre el mòdul tàctic que presentarà contra el Portugal de Cristiano Ronaldo ni si introduirà canvis de jugadors. “No tenim gaire temps”, ha repetit.

“Hem d’entendre que això és un mundial, som uns privilegiats d'estar allà, de disfrutar" (Hierro)

“Ara tenim davant nostre tres grans finals. La primera és contra Portugal. Hem d’entendre que això és un mundial, som uns privilegiats d'estar allà, de disfrutar. I qualsevol dels 23 jugadors l’ha de disfrutar", ha comentat Hierro, i ha recordat que “canviarem poques coses”. Però hi ha una cosa innegociable. “Es veurà una Espanya reconeixible que vol ser protagonista. No dubtarem gens ni mica de les nostres virtuts perquè aquesta selecció fa molt de temps que juga molt bé a futbol”.