NOVA ETAPA

Víctor Valdés s'apunta a un curs d'entrenador

L'exporter del Barça ha iniciat el curs d'elit que imparteix la Federació Espanyola de Futbol

1
Es llegeix en minuts

Víctor Valdés ha decidit que vol ser entrenador. L'exporter blaugrana s'ha apuntat al curs d'elit que imparteix la Federació Espanyola de Futbol per a jugadors que han militat durant vuit temporades a Primera Divisió o han arribat a ser internacionals. El curs ha començat aquest dilluns.

El jugador de l'Hospitalet forma part d'una classe integrada per exfutbolistes notables com Raúl González, Xabi AlonsoMarcos Senna, Julio Baptista, Albert Riera, Luis García i el també exblaugrana Xavi Hernández, absent en la primera sessió. El de Terrassa, encara en actiu a Qatar, s'incorpora demà dimarts.

El curs de formació, avalat per la RFEF i la UEFA, s'estén fins al 31 de maig, és a dir, dura sis setmanes i dona dret a convertir-se en tècnic fins al grau B i A, és a dir, fins a juvenils.

"Gràcies per tot"

L'última notícia sobre Víctor Valdés va ser el seu peculiar anunci de retirada, a principis d'aquest 2018. "Gràcies per tot", va dir a les xarxes socials. I immediatament es va desconnectar de totes les seves xarxes socials. 

Notícies relacionades

El seu últim equip a l'elit va ser el Middlesbrough d'Aitor Karanka, a la Premier. I va desaparèixer fins que va anunciar que apagava el llum.

Sempre escorredís, semblava que s'apartaria de la vida pública, giraria l'esquena al món del futbol i es dedicaria a la seva dona, els seus tres fills i els seus negocis. Però avui ha sorprès en apuntar-se al curs d'entrenador. Al final, pot ser que el seu futur estigui relacionat amb la pilota.