MOFES A LES XARXES

Els millors mems sobre el penal polèmic del Madrid-Juventus

Centenars de mems circulen per internet sobre el polèmic penal que va donar el pas a semifinals de la Champions al conjunt blanc

meme-madrid-portada-jpeg

1

Les xarxes socials es van omplir de mems aquest dimecres pel penal xiulat en el minut 93 al Reial Madrid que li va donar el pas a semifinals de la Champions. El conjunt blanc va rebre al Bernabéu el Juventus de Torí­ amb el marcador favorable de 3-0. L'equipbianconero, que va viatjar a Madrid sense la seva estrella Dybala, va sortir a menjar-se aes de Zidane des del primer minut. Tan és així que al cap de dos minuts ja manava en el marcador.

Amb el pas del temps, i els gols dels italians, el Madrid veia perillar l'eliminatòria. Fins que en el temps de descompte, l'àrbitre va assenyalar un penal molt polèmic de Benatia Lucas Vázquez i que Cristiano Ronaldo es va encarregar de materialitzar. 1-3 i els de Zidane estaven en semifinals. Arran d'això, han sortit a escena centenars de memsFlorentinoRonaldo Zidane són els principals protagonistes de les mofes que circulen per internet.