21 d’oct 2020

Anar al contingut

FINAL 21 ABRIL

Tebas: "A la final de Copa s'hauria d'aplicar el 155 dins del Wanda"

El president de LaLiga advoca per la suspensió del partit si es xiula l'himne espanyol

EL Periódico

Tebas: "A la final de Copa s'hauria d'aplicar el 155 dins del Wanda"

JUAN MANUEL PRATS

Javier Tebas no s'ha mossegat la llengua quan li han preguntat sobre el que s'hauria de fer en el cas que es xiuli l'himne espanyol en la final de la Copa del Rei del 21 d'abril al Wanda entre el Barcelona i el Sevilla. "S'hauria d'aplicar el 155 dins del Wanda Metropolitano", ha afirmat el president de LaLiga.

L'opinió de Tebas va encaminada a la suspensió del partit si es xiula contra l'himne espanyol, cosa que s'ha produït en les últimes edicions de la cita copera. "Jo no sé si hi ha sancions econòmiques. És que la Copa del Rei no és de LaLiga. Jo sempre he manifestat que s'hauria de sancionar, fins i tot arribar, per què no, a suspendre un partit, però com que no es legisla en aquest camí...jo no puc canviar-ho, és el que hi ha", ha afirmat Tebas a Eldebatedehoy.es.

Convençut que es xiularà

"Ja no dic que és previsible, es xiularà. Dir previsible implica un acte de bona voluntat. D'aquí no gaire hauria de canviar", ha afegit el president de la patronal dels clubs, que va tancar la seva reflexió amb la necessitat que s'arribés a aplicar el 155, que fa referència a la possibilitat del Govern de controlar l'activitat de les Comunitats Autònomes, dins del Wanda Metropolitano, escenari de la final copera.