"ESPANYA ENS VA BUFETEJAR"

Sampaoli: "Messi va tenir una fatiga, unes molèsties"

El seleccionador argentí elogia el compromís de l'estrella blaugrana, que va arengar els seus companys al descans abans d'encaixar la humiliació

marcosl42693720 argentina s coach jorge sampaoli stands in front of fans hol180328000626

marcosl42693720 argentina s coach jorge sampaoli stands in front of fans hol180328000626 / GABRIEL BOUYS

1
Es llegeix en minuts
Carlos F. Marcote

Jorge Sampaoli ha volgut trobar explicacions futbolístiques al desastre que va viure al Wanda Metropolitano. "Espanya ens va agafar atacant amb molt vertigen i molt desordre. Els gols van venir molt ràpid. No esperàvem tanta contundència", ha assegurat el tècnic argentí, i ha indicat que "amb 60 minuts no en tenim prou davant rivals que tenen tanta jerarquia. Espanya ens va bufetejar". No era l'Argentina que esperava Sampaoli. No va tenir Messi. "Leo es va entrenar amb nosaltres durant tota la setmana, va tenir una bona setmana. Però seguia amb unes molèsties a la cama. Després de l'últim entrenament va tenir una fatiga", ha reconegut el tècnic de l'albiceleste.

"Vull ressaltar la proximitat de Leo de quedar-se amb nosaltres, d'estimular l'equip a la mitja part. Va estar tota l'estona recolzant i animant els nois nous" (Sampaoli)

Notícies relacionades

"Leo va acompanyar l'equip en tot moment al vestidor", ha revelat Sampaoli, i ha admès el dolor esportiu que li va suposar la seva absència. "Òbviament aquesta absència ens va saber greu, però per sobre de tot vull ressaltar la proximitat de quedar-se amb nosaltres, d'estimular l'equip a la mitja part, va estar tota l'estona recolzant i animant els nois nous. Se'l veu molt involucrat amb la samarreta de l'Argentina, és un valor afegit", ha admès el seleccionador argentí.

"Ens hem de fer càrrec d'aquest partit. Hem de seguir treballant perquè aquestes coses no ens passin a la Copa del Món", ha reclamat el tècnic de l'albiceleste, i ha indicat que "són resultats atípics que poden modificar l'òptica de l'entrenador si no s'analitza tot. Hauré d'examinar bé el partit, examinar bé la gira i decidir".