INCIDENT A LA PISTA

Ricky Rubio, agredit a la NBA

Dos jugadors dels Suns no van acceptar l'exhibició del català i es van prendre la justícia pel seu compte en la victòria dels Utah Jazz

rubio-embestido-jpeg

1

Els Utah Jazz de Ricky Rubio segueixen en ratxa. El conjunt del base català va aconseguir dijous la seva vuitena victòria seguida amb un doble-doble del jugador del Masnou davant els Phoenix Suns per 116-88. La polèmica de la jornada va tornar a tenir com a actor principal Rubio, que va rebre una agressió per part de dos jugadors dels SunsJared Dudley i Marquesse Chriss, que van ser expulsats abans d'acabar el partit en una nova exhibició del base espanyol.

L'acció va sorgir en el tercer quart. El conjunt de Phoenix era superat pels Utah, amb pèrdues per part dels jugadors visitants inexplicables. En una penetració a cistella, Marquesse Chriss va fallar, va caure a terra i va reclamar una possible falta. Tot seguit, després de la sacada de fons, Ricky Rubio es disposava a muntar un nou atac per als Jazz quan va rebre una falta sense sentit per part de Jared DudleyRubio va reaccionar encarant-se amb l'aler dels Suns fins que va rebre una nova empenta per part de Chriss que el va enviar a terra i va provocar una tangana.

Finalment, l'acte va acabar amb les expulsions dels dos jugadors dels Phoenix Suns i tècnica per als companys de RubioMitchell Ingles, que van defensar el jugador català.

Nova exhibició de Rubio

El base del Masnou segueix sent el far del seu equip. Rubio va disputar 31 minuts i va tornar a ser el líder que va dirigir l'atac dels Jazz amb 12 punts i 11 assistències. Malgrat no estar especialment encertat des dels tirs de camp (5 de 15 tirs anotats), va tornar a ser l'encarregat de marcar el ritme de joc cada vegada que el seu equip ho necessitava, a més de capturar cinc rebots, recuperar quatre pilotes i provocar l'expulsió de dos jugadors rivals.