BREGA A SEGONA B

El Lleida denunciarà el Cornellà per una baralla en l'últim partit

Quan es va acabar el partit, es va originar una picabaralla i van haver d'intervenir els mossos

Els jugadors del Cornellà celebren el gol contra el Lleida.

Els jugadors del Cornellà celebren el gol contra el Lleida.

1
Es llegeix en minuts

Un nou cas de violència futbolística es va produir el cap de setmana passat a Segona B. Va tenir lloc al partit que va enfrontar al Cornellà davant el Lleida i que va acabar de la pitjor manera possible, amb brega al túnel de vestidors per part dels dos equips.

El club lleidatà portarà als jutjats el Cornellà i el seu director esportiu, Andrés Manzano, per una agressió al seu anàleg al Lleida, Jordi Esteve. El partit que va acabar en victòria per al Cornellà per 1-0, va finalitzar amb una baralla camí als vestidors, i on sembla, segons el que indica l'acta de l'àrbitre Alejandro Muñoz, el director esportiu del conjunt del Baix Llobregat va donar un cop al cap a Jordi Esteve.

L'acta arbitral

Notícies relacionades

El mateix col·legiat ho relata així a l'acta: “El meu assistent número 1 m'indica que, una vegada finalitzat el partit i quan es trobava dins del túnel de vestidors, va presenciar com una persona que va ser identificada per les forces de l'ordre com el director esportiu de la UE Cornellà, va donar un cop amb la mà oberta darrere del cap al director esportiu del Lleida Esportiu, i es va iniciar així un enfrontament de persones en el qual van haver d'intervenir les forces de l'ordre”.

Comunicat

Després de la repercussió ocasionada pels incidents, aquest dimarts el Cornellà ha emès un comunicat en el qual el club "lamenta i condemna la sèrie d'improperis, ofenses abocades i actes físics entre membres de les dues entitats, quedant entelada la bona imatge esportiva que van donar els dos equips a la gespa" i remarca la seva total disconformitat amb els fets succeïts al túnel de vestidors.