CHAMPIONS LEAGUE

Horari i on veure per TV el PSG - Reial Madrid

L'equip de Zidane, entre el precipici i la història a París

undefined42415663 cristiano entrenamiento efe180305202438

undefined42415663 cristiano entrenamiento efe180305202438 / IAN LANGSDON

1
Es llegeix en minuts

A un costat la història i a l'altre el precipici. Així es presenta la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions entre el París Saint-Germain i el Reial Madrid, amb lleuger avantatge per als madridistes pel 3-1 de l'anada i amb els francesos desproveïts de la seva màxima estrella, el brasiler Neymar. La història quedarà per escriure per al vencedor, perquè el camí fins al trofeu encara serà llarg, però el precipici és segur per a qui quedi apartat del campionat, ja que Europa és per a tots dos l'únic objectiu que els permet salvar la temporada, encara que el PSG guanyi la lliga del seu país.

Notícies relacionades

El Reial Madrid, allunyat del liderat de LaLiga Santander i eliminat de la Copa del Rei, només viu penjat d'aquesta competició, desitjós de ressuscitar aquesta flama particular que té amb una competició que ha guanyat més vegades que ningú, incloses les dues últimes edicions. 

El partit es disputarà aquest dimarts a les 20.45 i es podrà veure en directe a través d'Antena 3. La web d'EL PERIÓDICO farà un seguimenton linedel partit des d'una hora abans del seu inici.