ACLARIMENT DEL TÈCNIC

Guardiola confirma la inspecció de la Guàrdia Civil

"M'ho va explicar la meva dona. Va passar el que diuen les notícies", afirma el tècnic del City

Soccer Football - FA Cup Fifth Round - Wigan Athletic vs Manchester City - DW Stadium, Wigan, Britain - February 19, 2018   Manchester City manager Pep Guardiola looks dejected    REUTERS/Andrew Yates

Soccer Football - FA Cup Fifth Round - Wigan Athletic vs Manchester City - DW Stadium, Wigan, Britain - February 19, 2018 Manchester City manager Pep Guardiola looks dejected REUTERS/Andrew Yates / ANDREW YATES (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
Pol Gustems / Manchester

Pep Guardiola ha corroborat aquest divendres en conferència de premsa les informacions sobre els registres de la Guàrdia Civil a l'avió privat de la seva família a la recerca de Carles PuigdemontCarles Puigdemont. En la prèvia de la final de Copa de la Lliga que enfrontarà aquest diumenge el Manchester City i l'Arsenal, el tècnic català ha sigut clar sobre l'escena que va viure la seva família.

Notícies relacionades

“M'ho va explicar la meva dona. Va passar el que diuen les notícies. No sé com estan les lleis aeroportuàries, però m'imagino que la Guàrdia Civil té tot el dret de parar-nos i inspeccionar”, s'ha expressat amb naturalitat Guardiola. "Van passar, van veure que hi havia la família, se'n van anar i no sabem res més”, ha comentat.

Final a Wembley

Ha sigut l'única resposta no relacionada amb l'esport que va donar Guardiola en la seva compareixença, centrada en la final de Copa de la Lliga que es disputa aquest diumenge a l'icònic estadi de Wembley (17.30 hores).