L'EQUIP DAVANT EL PSG

Amb la 'BBC' fins al final

Zidane mantindrà la seva aposta per Bale, Benzema i Cristiano Ronaldo, mentre que Isco i Asensio estaran a l'espera

undefined42002073 soccer football   la liga santander   real madrid vs real so180212205051

undefined42002073 soccer football la liga santander real madrid vs real so180212205051 / SERGIO PEREZ

1
Es llegeix en minuts
Antonio Merino

Si no hi ha lesió o canvi d'ultima hora, Zidane morirà amb els seus militars de més graduació sense recórrer als soldats. Ni la frescor que va demostrar Asensio davant La Real ni els múltiples taques de Benzema, que té fins a la gorra el Bernabéu, canviaran la idea fixa del tècnic francès. «Sé quin equip jugarà davant el PSG», va afirmar Zizou després del xoc del dissabte. Només li falta Carvajal, castigat per forçar una groga davant l'Apoel.

La BBC,BBC que va tornar a trobar-se en el partit enfront del Deportivo del passat 21 de gener al Bernabéu després de 273 dies i 43 partits, serà la que haurà de tirar endavant el partit més important de la temporada. «La BBC és innegociable i sempre que estiguin bé jugaran», sosté Zidane des que la seva arribada a la banqueta blanca.

Primer duel Nacho-Neymar

Notícies relacionades

Com diria Mourinho, Cristiano "és intocable", més encara després d'haver deixat enrere els pitjors registres des que va arribar al Madrid el 2009. Amb els seus tres gols a la Reial Societat, l'astre portuguès es veu capacitat per abaixar-li els fums a Neymar, Cavani i Mbappé. Diferent és el cas de Benzema, a qui se'l segueix esperant. Dissabte va tornar a rebre els xiulets del Bernabéu, però res d'això fa dubtar Zidane. Bale tindrà una de les grans proves per conèixer si segueix al Madrid o entra en el mercat a l'estiu.

Al centre del camp també hi haurà la tripleta de gala: Casemiro, Kroos i Modric. A la porteria, Keylor Navas té feina extra amb els tres estilets de l'equip d'Unai Emery, igual que NachoVaraneRamos Marcelo. Nacho serà l'encarregat de vigilar Neymar, amb qui curiosament mai s'ha enfrontat en les quatre campanyes en què el brasiler va militar al Barcelona.