PAÍS ORGANITZADOR

La FIFA investiga dos futbolistes russos per dopatge

Es tracta de dos defenses de la Lliga russa

dopaje-rusia

dopaje-rusia / Jean-Christophe Bott (AP)

1
Es llegeix en minuts

La FIFA està investigant els futbolistes russos Ruslan Kambòlov i Ivan Kniàzev per sospites de dopatge, ha informat aquest dijous el vice primer ministre rus Vitali Mutkó, encarregat de supervisar els preparatius del pròxim Mundial de futbol. "Hi havia una llista d'11 futbolistes sobre els quals va arribar una sol·licitud, i sobre Kambòlov (defensa, internacional, 28 anys, Rubin Kazan) i Kniàzev (defensa, internacional, 25 anys, Ural) han començat una investigació", ha indicat Mutkó.

Notícies relacionades

"Això no està relacionat amb la selecció, nosaltres només podem sol·licitar o donar informació. Estem oberts i col·laborem, ja es veurà en què queda això".

Informe McLaren

L'agost de l'any passat es va informar que la FIFA havia obert una investigació per dopatge en el futbol rus en què estarien implicats onze jugadors, citats per l'informe McLaren encarregat per l'Agència Mundial Antidopatge (AMA). La Unió de Futbol de Rússia (UFR) va confirmar que havia rebut una sol·licitud de la FIFA sobre les proves de dopatge d'aquests futbolistes. Entre aquests onze jugadors hi havia Kambòlov i Kiàzev, que segons Mutkó són els únics que segueixen sent investigats.