SENSE RIVAL A LA PREMIER

Imparable Guardiola

El City suma la seva 18a victòria consecutiva i es col·loca a una del rècord absolut del Bayern que va dirigir el mateix Pep

jdomenech41422872 soccer football   premier league   newcastle united vs manch171227225448

jdomenech41422872 soccer football premier league newcastle united vs manch171227225448 / LEE SMITH

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech

Guardiola ja només competeix contra Guardiola. El Manchester City va sumar la seva 18a victòria consecutiva a la Premier i està a una de les 19 que va encadenar el Bayern Munic, amb ell mateix al capdavant, i que suposa la ratxa triomfal més llarga del futbol europeu. Un gol de Sterling va brindar als citizen un triomf mínim a Newcastle (0-1), que només es va preocupar de defensar creient que així frenaria el líder.

Impossible. Ningú ho ha aconseguit. La pròxima oportunitat la tindrà el Crystal Palace, l’últim dia del 2017. Però també serà l’oportunitat perquè el City iguali el Bayern i Guardiola s’empati a si mateix amb aquells 19 triomfs. 

NOMÉS L’EVERTON DE KOEMAN 

L’Everton ha sigut fins ara l’únic equip anglès que no ha caigut derrotat. L’onze de Liverpool, dirigit per Ronald Koeman, va saber frenar els celestes (1-1) a l’Etihad. Des d’aleshores (21 d’agost, segona jornada) tots els rivals de la Premier han sucumbit. El Xakhtar Donetsk va vèncer el City a la Champions (2-1), en l’última jornada amb el conjunt anglès ja classificat. 

Gabriel Jesus, un davanter, relleva Vincent Kompany al minut 11. / LEE SMITH

Notícies relacionades

No resultarà fàcil mantenir la constància. El City va merèixer golejar l’ultradefensiu Newcastle de Rafa Benítez –Guardiola va substituir Kompany, un central, per Gabriel Jesus, un davanter als 11 minuts– i va acabar tenint problemes. Kun Agüero va disfrutar de nombroses ocasions i De Bruyne, després de donar la brillant assistència a Sterling, va disparar al pal.

Potser els citizen es lamentaran de la seva mala punteria si no superen els 106 gols del Liverpool en un any natural. Necessitaran endossar-ne quatre al Crystal Palace per igualar-los.