EL CLÀSSIC

Zidane prefereix Kovacic abans que Isco

El tècnic blanc opta pel croat per intentar neutralitzar Messi com a la Supercopa

undefined41304562 al jazira s emirati midfielder yaqoub al hosani  l  is tackl171223122916

undefined41304562 al jazira s emirati midfielder yaqoub al hosani l is tackl171223122916 / KARIM SAHIB

1
Es llegeix en minuts
Carlos F. Marcote

Zinedine Zidane torna a recórrer a Mateo Kovacic per intentar neutralitzar tant com pugui Leo Messi. La gran actuació del centrecampista croat als dos partits de la Supercopa d'Espanya de l'estiu passat va resultar clau perquè el Madrid aixequés el títol i va deixar empremta tant en el tècnic blanc com en tots els seus companys i l'afició madridista. Va arribar a jugar cinc partits consecutius com a titular i el seu pes en l'equip prometia multiplicar-se aquesta temporada.

Notícies relacionades

Però una lesió davant l'Apoel a la Champions el 23 de setembre va tallar la seva progressió i el va tenir dos mesos fora de l'equip blanc. No va tornar fins al partit d'anada de Copa davant el Fuenlabrada el 27 de setembre i Zidane li ha anat donant entrada progressivament a l'equip, encara que no el va necessitar per guanyar el Mundial de Clubs a Abu Dhabi la setmana passada. Sí que havia aparegut com a titular a la semifinal davant l'Al-Jazira, partit en què va estar discret fins a ser rellevat.

Malgrat això, l'entrenador del Madrid ha considerat que la seva aportació pot resultar decisiva en aquest clàssic tan transcendent per al conjunt blanc, malgrat que Zizou insisteix que no serà en absolut decisiu en el cas d'una victòria blaugrana. La conseqüència de l'entrada de Kovacic a l'equip titular és el desplaçament d'Isco a la banqueta, de manera que el Madrid no repetirà la formació titular amb què va assaltar i va guanyar l'última final de Champions a Cardiff.