NOVA ETAPA

Pizzi, nou seleccionador de l'Aràbia Saudita

L'exjugador del Barça acabava d'abandonar a Xile al no classificar-se per al Mundial

Juan Antonio Pizzi.

Juan Antonio Pizzi. / AP / VÍCTOR R. CAIVANO

1
Es llegeix en minuts

La Federació de Futbol d l'Aràbia Saudita ha fitxat l'hispanoargentí Juan Antonio Pizzi com a seleccionador, amb vistes al Mundial de Rússia del 2018. El contracte va ser firmat a Tòquio entre Pizzi i el president de la federació, Adel bin Mohammad Ezat, que va valorar el "currículum ple d'èxits" i les "altes ambicions" del tècnic nascut a Santa Fe (Argentina), segons informa l'agència oficial SPA.

Pizzi, de 49 anys, acaba d'abandonar la direcció tècnica de la selecció xilena, després que l'equip no superés les eliminatòries del Mundial. El tècnic argentí, que va guanyar la Copa Amèrica 2016 amb Xile, també ha dirigit clubs com el Valencia, Rosario Central, San Lorenzo, Universidad Católica de Xile o el León de Mèxic, entre altres.

Una llarga experiència

Notícies relacionades

Com a jugador, Pizzi va participar en el Mundial de França 1998 amb la selecció espanyola, i a més va militar en clubs de la Lliga com el València, el Barcelona, el Tenerife i el Vila-real.

L'Aràbia Saudita es va classificar per al Mundial com a líder del grup A en les eliminatòries de l'Àsia i ocupa el lloc 63 en la classificació mundial de seleccions de la FIFA, i per tant forma part del quart bombo del sorteig en què es decidiran els grups del torneig, que se celebrarà divendres que ve.