AGRESSIÓ A L'ESTADI

Evra s'arrisca al final de la seva carrera al donar una puntada de peu a un espectador

El veterà jugador del Marsella va agredir un aficionat del seu equip que l'insultava

evra2 / Luis Vieira (AP)

evra2
evr-4
evra-5
evra1

/

1
Es llegeix en minuts

La carrera esportiva de Patrice Evra pot tocar a la seva fi, segons la premsa francesa, després de la brutal agressió a un espectador, seguidor del seu equip, a qui va clavar una puntada de peu, abans de l'inici del partit de la Lliga Europa davant el Guimaraes (1-0). L'acció violenta es va produir a Portugal i ara s'arrisca a una sanció exemplar per part de la UEFA, que als seus 36 anys pot significar l'adeu dels terrenys de joc.

Notícies relacionades

Suposadament el seguidor l'estava increpant, encara que no està confirmat si li va llançar insults racistes o simplement crítiques carregades de to per l'irregular joc del defensa, que, per un altre costat, anava a ocupar un lloc a la banqueta. Evra ha sigut més de 80 vegades internacional amb França i ha jugat en equips com el Manchester United i el Juventus. L'agressió es va produir durant l'escalfament. Evra es va convertir en el primer jugador de la història de la Lliga Europa a ser expulsat abans de l'inici del partit. El col·legiat li va mostrar la cartolina vermella, després de conèixer l'incident, al vestidor.

La puntada de peu va recordar la que va propinar Eric Cantona a un espectador a Old Trafford, el 1995. Li va costar nou mesos de càstig; per això ara la premsa francesa intueix un sanció exemplar a Evra amb el precedent de Cantona.