NIT PERIQUITA TENEBROSA

L'Espanyol celebra Halloween amb un tour a les fosques per Cornellà

El club organitza un curiós recorregut per l'estadi ple de sorpreses

zentauroepp40749021 apao halloween171030180726

zentauroepp40749021 apao halloween171030180726 / RCDE

1
Es llegeix en minuts

La nit de Halloween és una de les celebracions més esperades en el món anglosaxó. Els Estats UnitsCanadà o el Regne Unit es bolquen amb una jornada que també ha arribat al nostre territori. L'Espanyol també vol participar en aquesta festa i ha organitzat una curiosa activitat per als seus aficionats. 

■ Halloween 2017: Quines són les disfresses de l'any?

A partir d'aquesta nit a les 20 h tindrà lloc el Halloween Tour, organitzat pel club i la seva Fundació. Es tracta d'un recorregut molt especial, inquietant i ple d'emocions per les instal·lacions del RCD Espanyol. Serà un tour sense llum, amb una decoració tenebrosa i elements propis d'aquestes dates.

'Escape room'

El Halloween Tour es limita a 50 persones i el format serà similar a un 'escape room', activitat d'oci creixent, en què s'hauran diverses pistes amagades per tots els racons de l'estadi.

 

Notícies relacionades

Els guanyadors tindran un 20% de descompte per als productes de les botigues oficials. També s'organitzarà un concurs de disfresses amb premis per als tres millors: una samarreta de joc del club per a la disfressa més original, dues invitacions per al partit entre l'Espanyol i el València per al segon i un puzle 3D del RCDE Stadium per al tercer més destacat.