L'ACTUALITAT PERIQUITA

L'Espanyol es reforça amb el central Naldo

El defensa brasiler costa dos milions i firma per tres temporades i una altra d'opcional

ecarrasco39632936 el rcd espanyol ha cerrado el fichaje de edinaldo gomes pere170810223940

ecarrasco39632936 el rcd espanyol ha cerrado el fichaje de edinaldo gomes pere170810223940

1
Es llegeix en minuts

Quique Sánchez Flores ja té el central que demanava. L’Espanyol va tancar ahir el fitxatge del defensa brasiler Edinaldo Gomes Pereira, Naldo. El futbolista, que farà 29 anys d’aquí uns dies, va jugar la temporada passada al Krasnodar, de la Lliga russa. Naldo ha firmat per a les tres temporades vinents amb el conjunt blanc-i-blau, amb opció a un quart curs en funció del compliment d’objectius esportius. L’Espanyol ha pagat dos milions d’euros pel traspàs.

El jugador, d’1,88 d’alçada i nascut a l’estat de São Paulo, va passar la revisió mèdica al matí i a la tarda va firmar el contracte. Després de passar per diversos clubs del seu país en categories inferiors, Naldo va debutar el 2010 com a professional al club União São João. El gener del 2013 va arribar a Europa de la mà del Granada, encara que el club andalús el va cedir al Bolonya, de la Primera Divisió italiana, fins al final de la temporada. En els anys posteriors ha jugat en diversos clubs europeus: Udinese, Getafe, Sporting de Portugal i finalment Krasnodar, amb el qual es va enfrontar al Celta la temporada passada a l’Europa League.

Preparat per entrenar-se

Naldo ja s’entrenarà avui amb el primer equip blanc-i-blau, que haurà tornat d’Itàlia després de disputar un amistós de pretemporada contra el Nàpols. El cap de setmana el central brasiler viatjarà de nou a Rússia per resoldre assumptes personals i tornarà dilluns que ve per entrenar-se amb els seus companys.

Notícies relacionades

L’Espanyol no dona per tancada la plantilla, a l’espera de la possible incorporació d’un altre defensa i un centrecampista. El club confia a mantenir Gerard Moreno, temptat pel Vila-real. El club castellonenc té la meitat dels drets del davanter de Santa Perpètua, de 25 anys, i voldria fitxar-lo per cobrir el buit que ha deixat la marxa de Roberto Soldado.

L’ariet acaba de ser traspassat al Fenerbahçe, de Turquia, i el Vila-real busca un golejador de garanties. Moreno vol continuar al club, que està disposat a millorar el seu contracte. Després de la venda de Caicedo al Lazio de Roma, l’entitat blanc-i-blava compta amb el brasiler Baptistao i el repescat Sergio García per a l’eix de l’atac. 

Naldo persegueix Guidetti al Krasnodar-Celta de l'última Europa League. / AP