A LES 3.35 DE LA MATINADA

Villar passa la nit als calabossos de la Guàrdia Civil

El registre a la seu federativa de Las Rozas ha durat 12 hores i mitja

rpaniagua39356719 gra514  las rozas  madrid   19 07 2017   el presidente de la170719094702

rpaniagua39356719 gra514 las rozas madrid 19 07 2017 el presidente de la170719094702 / Diego Perez Cabeza

1
Es llegeix en minuts

El president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar, ha sigut traslladat des de la seu federativa de Las Rozas (Madrid) als calabossos de la Guàrdia Civil, a l'acabar el registre de 12 hores i mitja emmarcat en l'operació Soule de l'Audiència Nacional.

Aquesta operació anticorrupció va començar aquest dimarts a les 8.30 hores, quan membres de la Unitat de Control Operatiu (UCO) van anar al domicili de Villar, on van estar sis hores recollint informació.

EN COTXE PATRULLA

Després d'aquest escorcoll, Villar va ser conduït en un cotxe patrulla de la Guàrdia Civil a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas, on va arribar a les 15.03 i d'on ha sortit 12 hores i mitja després, dimecres 19 a les 3.35 hores. Al llarg de tot aquest temps, representants de l'UCO van registrar la seu federativa mentre efectius de la Guàrdia Civil custodiaven l'entrada de l'edifici principal.

Durant una gran part del registre també va ser a les instal·lacions l'exadministrador de la RFEF Jose María Castillón, que va ser acomiadat a principis d'abril després que Villar prestés declaració en un jutjat de Majadahonda (Madrid) dins de la investigació iniciada pel possible mal ús d'una subvenció del Consell Superior d'Esports (CSD).

Castillón va arribar acompanyat d'una altra persona en un vehicle particular a la RFEF després que ho fes Villar, que va entrar en un cotxe de la Guàrdia Civil i flanquejat per tres dels seus membres.

AMB EL SEU FILL GORKA

Notícies relacionades

Aquest dimecres a les 3.35 hores, l'UCO ha donat per acabat el registre i Villar ha sortit de la Ciudad del Fútbol de Las Rozas rumb a la Comandància General de la Guàrdia Civil del municipi madrileny, on estarà fins aquest dijous, dia en què previsiblement prestarà declaració judicial.

A més de Villar, han sigut detinguts en aquesta operació anticorrupció el seu fill Gorka, el vicepresident econòmic de la Federació Espanyola, Juan Padrón, i el secretari general de la Federació Tenerifenca de Futbol, Ramón Hernández Bassou.