FITXATGE A TRES BANDES

Vitolo paga la seva clàusula de rescissió

El futbolista del Sevilla jugarà al Las Palmas fins al gener i després arribarà a l'Atlètic

El club blanc-i-vermell fa oficial el fitxatge del jugador canari fins al 2022

undefined28991962 gra479  villarreal  12 03 2015   el centrocampista del sevil170712131417

undefined28991962 gra479 villarreal 12 03 2015 el centrocampista del sevil170712131417 / MANUEL BRUQUE

2
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

L’embolic del fitxatge de Vitolo per part de l’Atlètic sembla haver arribat al final. El jugador del Sevilla va pagar ahir a la seu de La Liga els 37,5 milions de la seva clàusula de rescissió deixant sense efecte l’ampliació del seu contracte amb el club andalús fins al 2022. Vitolo jugarà a Las Palmas fins a l’1 de gener del 2018, data en què recalarà a l’Atlètic després de complir el club blanc-i-vermell la sanció de la FIFA. El futbolista canari, de 27 anys, va marxar  dimarts a Madrid i ahir ja no es va presentar al primer entrenament de l’equip de BerizzoEl Sevilla iniciarà accions legals.

   

 Simeone, entrenador blanc-i-vermell, ja té el seu regal de Reis després que Víctor Machín, 'Vitolo', hagi fet el pas necessari per desvincular-se del Sevilla i engrossir de manera temporal les files del Las Palmas, l’equip de la seva terra, on l’esperen amb els braços oberts. L’extrem ja va passar ahir reconeixement mèdic a primera hora i, posteriorment, va pagar la seva clàusula.

 

Quan tot semblava que la contractació de Vitolo per part de l’Atlètic s’esfumava amb l’anunci del president del Sevilla de l’ampliació de contracte del jugador fins al 2022, la situació va fer un tomb espectacular. L’ampliació es va reflectir en un contracte privat que van firmar el pare i el representant del jugador canari, però no va incloure la rúbrica del futbolista.

   

PRESENTACIÓ A LAS PALMAS

"Han sigut dies molt difícils, però al final  "Han sigut dies molt difícils, però al final hem decidit estar aquí, així que estic molt feliç i content", va afirmar Vitolo a l'arribar a Las Palmas

 La millora de l’oferta per part de l’Atlètic ho va canviar tot. «Han sigut dies molt durs, però soc molt feliç per jugar a l’equip de la meva terra i a Primera», va dir Vitolo just a l’arribar a Las Palmas, on avui serà presentat.

Notícies relacionades

    

Menys content estava el president del Sevilla. «Ha utilitzat el Sevilla perquè l’Atlètic li pagui més diners. Ens ha fet quedar malament presentant un acord i no complint amb la seva paraula. El club ha fet un gran esforç i ell ha faltat al respecte al Sevilla i a la seva afició», va lamentar José Castro