El davanter del Madrid firma un triple en la golejada de l'equip que entrena Celades

zentauroepp38932957 spain s midfielder saul niguez  c  celebrates scoring the op170617222913

zentauroepp38932957 spain s midfielder saul niguez c celebrates scoring the op170617222913 / MACIEJ GILLERT

1
EL PERIÓDICO

La selecció espanyola sub-21 aviat es va treure els nervis de sobre en la seva estrena a l’Europeu de Polònia davant Macedònia, a la qual va torturar en el debut firmant una espectacular primera part que ja va acabar amb golejada i amb dos golassos, un de Saúl, de xilena, i un altre d’Asensio, que va firmar un partit descomunal aconseguint un triple.

L’equip d’Albert Celades va desarborar un rival que es va mostrar valent malgrat tot, rondant l’àrea de Kepa en els primers compassos però sense el remat que va tenir Espanya. La Rojita aviat va encarrilar la golejada, en el minut 9, i Saúl va rematar de xilena un mesurat centre per la banda esquerra. La pilota va tocar en el porter però anava amb tanta potència que no la va poder interceptar.

DEULOFEU, DE PENAL / Espanya es va assentar i va seguir dominant el joc, triangulant amb precisió i buscant les penetracions de Deulofeu i Asensio. I precisament va ser aquest últim (m. 17, 2-0) qui va posar més distància al marcador amb un descomunal xut amb l’esquerra.

Macedònia va acusar la doble garrotada i va perdre força, fet que va aprofitar l’onze de Celades per jugar més a plaer. I encara més quan Deu-

lofeu, imprecís en la passada en els metres finals, no va desaprofitar un penal per fixar el 3-0 (m. 34), liquidant virtualment el duel i convertint la segona part en un mer tràmit.

El seleccionador macedoni va moure la banqueta en la represa però no hi va haver manera. Espanya seguia a plaer i Asensio, encara més. El davanter del Reial Madrid va aconseguir el 4-0 (m. 54) i el 5-0 (m. 72) en dues accions personals culminades amb dos potents xuts amb la seva esquerra d’or. Macedònia va merèixer almenys el gol, però el xut de l’exblaugrana Babunski es va estavellar al travesser.

No va poder tenir millor estrena Espanya, favorita per guanyar un campionat que ja ha conquistat en quatre ocasions. El pròxim rival serà Portugal, dimarts.