a múrcia

Manolo el del Bombo pateix el robatori del seu famós tambor: "Estic desfet"

L'aficionat més cèlebre de la selecció espanyola de futbol denuncia que li van forçar el cotxe abans de l'Espanya-Colòmbia

DEP03. VALENCIA, 14/01/2011.- Manuel Cáceres, conocido como Manolo el del bombo, posa en el bar que regenta desde hace 21 años en Valencia y que cerrará este año por la pérdida de clientes debido a la ley antitabaco y a la prohibición del Ayuntamiento de la ciudad de orientar las pantallas de televisión hacia la vía pública. EFE/Kai Försterling.

DEP03. VALENCIA, 14/01/2011.- Manuel Cáceres, conocido como Manolo el del bombo, posa en el bar que regenta desde hace 21 años en Valencia y que cerrará este año por la pérdida de clientes debido a la ley antitabaco y a la prohibición del Ayuntamiento de la ciudad de orientar las pantallas de televisión hacia la vía pública. EFE/Kai Försterling. / EFE

1
Es llegeix en minuts

L'aficionat més cèlebre de la selecció espanyola de futbol, Manolo el del Bombo, ha patit aquest dimecres a Múrcia el robatori del seu tambor, amb què tantes vegades ha animat l'equip nacional, un furt que es va produir al ser obert el vehicle on el guardava, tal com ha dit ell mateix a diferents mitjans de comunicació.

El robatori es va produir als voltants de l'estadi Nueva Condomina, on aquesta nit s'ha disputat el partit internacional amistós entre Espanya i Colòmbia i que ha acabat amb el resultat d'empat a dos gols.

Notícies relacionades

"Estic desfet, ens han forçat el cotxe. S'han emportat el bombo i les gorres", ha declarat Manolo, que dona al seu bombo un gran valor sentimental.

"Són molts records, el tinc des de fa anys, hem recorregut el món, tota la vida seguint Espanya", ha manifestat també aquest fidel aficionat des de fa molts anys i que aquest dimecres va anar a Nueva Condomina per animar Espanya després de ser sotmès una intervenció quirúrgica de cor.