Una tarda de comiats

James va dir adeu al públic al ser substituït i Pepe va tenir el suport de la grada

undefined38435988 gra416  madrid  14 05 2017   el centrocampista colombiano de170514223650

undefined38435988 gra416 madrid 14 05 2017 el centrocampista colombiano de170514223650 / Angel Diaz

1
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

A més dels tres punts que deixen al Madrid amb la possibilitat d’aconseguir la Lliga si guanya un partit i n’empata un altre, la tarda va donar per a molt al Bernabéu. No s’hi va poder veure Pepe, que seguia sense recuperar-se dels seus problemes a les costelles, però el que sí que va dir adeu va ser James Rodríguez, que al ser substituït per Casemiro va escenificar la seva marxa. Es va acomiadar del públic i va confirmar que després de tres temporades deixa el conjunt blanc.

  

Ho negava Zidane després del partit. «El cas de James no és un comiat. És aquí i nosaltres només pensem en el que ens queda, no en això», deia el tècnic francès negant l’evidència de la sortida del jugador colombià pel qual el Madrid va pagar 80 milions després del seu bon paper al Mundial del Brasil. James se’n va sense haver deixat el seu segell al Madrid i després de fer més soroll amb la seva suplència que res més.

    

El de Pepe és un altre tema diferent. Després de 10 anys al club, el central portuguès no es va poder acomiadar al no entrar en la convocatòria. No se’n va oblidar el Bernabéu, que li va dedicar una pancarta. «Pepe, orgull del madridisme», es podia llegir al fons nord. El jugador té pràcticament tancat un contracte de dues temporades, el mateix que volia al Madrid, amb l’Inter.

  

Un altre que pot sortir i que l’hi està posant cada vegada més difícil al club és Keylor Navas. El meta costa-riqueny va realitzar un gran partit, va salvar el seu equip i tot això després de saber-se que l’arribada de De Gea es produirà aquest estiu a temps. «Keylor ha sigut fonamental i ho serà fins al final. Quan hem patit en aquells 15 minuts ha tingut ocasions de salvar l’equip», va afirmar Zidane.

Notícies relacionades

  

«El resultat no reflecteix el que va passar al camp. Em sembla massa exagerat perquè vam tenir sis ocasions», va afirmar Sampaoli, que no va voler avaluar la jugada del gol de Nacho.