L'ACTUALITAT BLANC-I-BLAVA

Quique: "¿Luis Enrique? Soc molt feliç amb el meu llibre 'El payaso que hay en ti'"

El tècnic de l'Espanyol assegura que aquest any l'equip periquito està més a prop de doblegar el Barça

zentauroepp38215966 sant adria de besos    28 04 2017       deportes     quique 170428140735

zentauroepp38215966 sant adria de besos 28 04 2017 deportes quique 170428140735

2
Es llegeix en minuts
RAÚL PANIAGUA / SANT ADRIÀ DE BESÒS

La relació entre Luis Enrique i Quique Sánchez Flores és inexistent. En la primera volta ja van quedar clares aquestes desavinences i aquest divendres, en la prèvia del derbi a Cornellà, el tècnic periquito s'ha referit a la clàssica foto entre entrenadors que novament no s'ha produït. 

"¿La foto amb Luis Enrique? No hi ha hagut temps. El poc temps lliure que tinc el passo llegint. Soc molt feliç amb el meu llibre: 'El payaso que hay en ti', de Caroline Dream", ha assegurat el tècnic blanc-i-blau. 

"VALENTS PERÒ NO INCONSCIENTS"

L'Espanyol fa més d'una dècada que no derrota a casa el Barça, una mala ratxa que Quique considera que és possible trencar. "Hi arribem amb molta il·lusió i ganes, amb 50 punts. Quan un creix com a equip també creix en el control de les seves emocions. És un nou repte", ha valorat Quique, que ha resumit la seva fórmula per tombar el quadro culer.

"Aquesta temporada es transmet que és possible, estem més a prop que altres anys d'afrontar amb garanties el derbi. Tenim les nostres possibilitats, les utilitzarem, tant de bo ho encertem. Hem de ser valents, però no inconscients. Es tracta de cometre pocs errors". 

"HOMES I VIRILS"

Notícies relacionades

Quique ha comentat el contrast d'estils entre el Barça i l'Espanyol però promet un plantejament competitiu. "No podem plantejar el partit en braços del rival, no hem de témer res. La precaució és important, s'han de buscar les debilitats del contrari". 

El preparador confia que Cornellà "sigui una festa" i ha anticipat un duel de màxima intensitat. "Que no se'ns jutgi per ser homes i virils. Ja en tenim prou amb ser protagonistes en la petitesa durant la temporada", ha afirmat Quique abans de remarcar el creixement del club des de l'estiu passat. "Al juny era un desert. Ara la base és important i tot el que ens envolta és il·lusionant".  

Una dècada sense guanyar a casa el Barça

L'últim triomf de l'Espanyol al seu estadi va ser fa més d'una dècada, concretament el 13 de gener del 2007 a Montjuïc. Llavors l'equip d'Ernesto Valverde, el tècnic que podria substituir Luis Enrique al juny, es va imposar per 3-1, amb gols de Luis García, Tamudo i Rufete. Saviola va marcar per al Barça. D'aquell partit només podria repetir Iniesta, dubtós fins a última hora, en els dos equips. Després d'aquell 3-1, les nou següents visites del quadro blaugrana al feu periquito van acabar amb cinc triomfs culers i quatre empats. L'últim duel va acabar 0-0, un resultat que posaria la Lliga gairebé impossible per als barcelonistes, que han aconseguit mantenir la seva porteria a zero en els quatre últims derbis com a visitants.