Presó sense fiança per a l'entrenador Miguel Ángel Millán, denunciat per abusos sexuals

La policia ha recopilat noves denúncies sobre casos recents a Tenerife

millan

millan

1
Es llegeix en minuts

L'entrenador d'atletisme Miguel Ángel Millán Sagrera, exseleccionador nacional de proves combinades, ha entrat avui a la presó sense fiança per presumptes abusos sexuals a menors després de noves denúncies sobre casos recents que han tingut lloc a Tenerife.

La presó ha sigut dictada per la titular del jutjat d'instrucció número dos de La Laguna (Tenerife), davant la qual ja havia prestat declaració el 15 de desembre del 2016, si bé llavors va quedar en llibertat amb càrrecs.

Fonts judicials han indicat que recentment s'han produït noves denúncies sobre suposats abusos sexuals a menors que han tingut lloc a Tenerife, cosa que ha portat l'entrenador a ingressar a la presó a mig matí.

PREPARADOR DE PEÑALVER

Miguel Ángel Millán havia sigut interrogat al desembre per presumptes abusos sexuals comesos contra un esportista menor d'edat a qui preparava.

La denúncia va sortir d'un dels seus pupils, que va declarar haver sigut víctima d'abusos el 2011 i 2012, quan tenia entre 14 i 15 anys.

Els testimonis de presumptes abusos recopilats per la Policia en les seves indagacions sobre aquest cas procedeixen d'atletes de Tenerife, Múrcia i Barcelona.

Notícies relacionades

Fins a la seva jubilació, Millán Sagrera, que ha negat els càrrecs, estava considerat un dels entrenadors més prestigiosos de la seva especialitat.

En el seu currículum, figura haver sigut el preparador d'Antonio Peñalver quan l'atleta murcià va conquistar la medalla de plata en decatló als Jocs Olímpics de Barcelona eL 1992.