El Chapecoense fitxa quatre jugadors i negocia amb 10 més

chapecoense

chapecoense

1
Es llegeix en minuts

El Chapecoense, que va perdre gairebé tota la seva plantilla en el tràgic accident aeri ocorregut el mes passat a Colòmbia, ha començat a reconstruir el seu equip i ha anunciat les primeres contractacions de cara a la Copa Libertadores. "La formació d'un nou grup portarà moltes alegries, encara que mai oblidarem els valents guerrers que ens van portar fins on som avui", va dir el president de l'entitat, Plínio David De Nes Filho, en declaracions al diari 'O Estado' de São Paulo.

Els primers fitxatges són el porter Elías, que fins ara jugava al Juventude; el defensa Douglas Grolli, que procedeix del Cruzeiro; el centrecampista Dodô, que militava a l'Atlètic Mineiro; i el davanter Rossi, que arriba des del Goiás. El objectiu principal de l'equip per a la temporada que ve és la Copa Libertadores, en la qual ha sigut aparellat al Grup 7, amb el Nacional uruguaià, el Lanús argentí i el Zulia veneçolà.

FINS A 15 INCORPORACIONS

Notícies relacionades

El club, segons la premsa local, encara negocia amb una quantitat no precisada de futbolistes, però s'estima que el nombre de contractacions serà de uns 15 jugadors. En l'accident aeri, l'equip va perdre un total de 19 jugadors. Els morts van ser  71.

El Chapecoense jugarà la Copa Libertadores per primera vegada en la seva història com a campió de la Copa Sud-americana, títol que havia de disputar amb l'Atlètic Nacional de Medellín però que li va ser adjudicat com a reconeixement i homenatge pòstum a les víctimes de l'accident. En una mostra de solidaritat després del desastre, el mateix club colombià va sol·licitar que el títol li fos atorgat a l'equip brasiler.