Parejo, 'trending topic' al sortir ballant borratxo en una discoteca

El jugador del València es disculpa per un vídeo on apareix ebri

dani parejo-460444

dani parejo-460444

1
Es llegeix en minuts

Un dels capitans del ValènciaDani Parejo, va ser enxampat sortint de marxa en una discoteca, aparentment borratxo, ballant amb una persona que el gravava i l'animava. El seu acompanyant, es desconeix si és seguidor o amic, el va gravar mentre li cridava consignes que se senten perfectament en el vídeo i referides a l'entrenador valencianista, Cesare Prandelli, amb qui no té bona relació, sobretot després d'algunes crítiques per part del tècnic italià: "¡Com la toca! És el millor que té el València! Me cago en els (...) de Prandelli".

Tot seguit, durant el transcurs del vídeo, s'aprecia com el jugador li pregunta a l'home: "¿Quina una en faràs avui? La persona, sense tallar-se, respon: "Follaré i sense pagar, col·lega". Sens dubte, un vídeo que no farà gràcia dins del club i tampoc als aficionats del ValènciaParejo és un dels jugadors més assenyalats de la mala època que està vivint l'equip. Alguns seguidors li van arribar a cridar pel carrer que corregués i s'esforcés més

EL FUTBOLISTA DEMANA PERDÓ

Notícies relacionades

El jugador va demanar disculpes. "Lamento les imatges aparegudes perquè són impròpies. Només em queda demanar perdó a l'afició, al club, a l'entrenador i als meus companys", va explicar Parejo a través de les xarxes socials. "No serveix d'excusa, però estava en el meu temps d'oci i sense tenir programada sessió d'entrenament l'endemà", va afegir el futbolista.

Fonts pròximes al jugador van explicar que les imatges van ser captades dijous a la nit en una discoteca de Madrid després que Parejo assistís a un sopar que cada anys fa amb els seus amics de la capital d'Espanya. Divendres, el tècnic Cesare Prandelli havia donat el dia lliure a la plantilla, ja que el cap de setmana, en què sí que va entrenar l'equip, no tenien partit a l'haver-se ajornat el previst contra el Madrid pel Mundial de clubs. "No conec de res qui apareix amb mi en el vídeo i sento enormement el que ha passat", sentencia el jugador del València en el seu missatge.