24 febr 2020

Anar al contingut

Brutal agressió a un àrbitre de Primera Regional a Saragossa

EL PERIÓDICO D'ARAGÓ

Brutal agressió a un àrbitre de Primera Regional a Saragossa

El partit que ha enfrontat avui el Miralbueno amb el San Juan, de la Primera Regional aragonesa, ha estat marcat per la brutal agressió d'un jugador del conjunt local a l'àrbitre, en un nou cas de violència en el futbol regional aragonès, segons ha informat Aragón TV.

L'agressió ha tingut lloc en la primera part quan el col·legiat, de 18 anys, ha assenyalat la segona pena màxima contra el Miralbueno. En aquell moment, el jugador ha atacat l'àrbitre i li ha clavat diversos cops de puny a la cara, fins i tot quan estava estès a terra després de rebre el primer cop.

Després de l'agressió, els jugadors i membres del cos tècnic dels dos equips han saltat al terreny de joc per frenar l'agressor. Els presidents de tots dos clubs també han condemnat el brutal atac. La policia s'ha desplaçat fins al camp del Miralbueno per identificar l'agressor, R. C., major d'edat, que no ha sigut detingut. L'àrbitre ha sigut traslladat a un centre hospitalari, on se l'ha atès de les contusions al cap i el coll.