Hisenda assegura que investigarà Cristiano Ronaldo per evasió fiscal

1
Es llegeix en minuts

José Enrique Fernández de Moya, el secretari d'Estat d'Hisenda, ha confirmat a la cadena COPE que l'Agència Tributària inspeccionarà i investigarà si Cristiano Ronaldo va ocultar els seus ingressos per drets d'imatge en paradisos fiscalsCristiano Ronaldoparadisos fiscals, tal com documenta 'El Mundo' i un consorci de mitjans europeus.

"Les informacions que obren en poder del Ministeri d'Hisenda es corresponen amb les que han publicat els mitjans de comunicació. Com saben i coneixen, l'Agència Tributària a Espanya és extraordinàriament professionalitzada i, com no podia ser d'una altra manera, realitzarà les inspeccions que estimi oportunes", ha assenyalat Fernández de Moya.

"L'investigarem com al conjunt de tots els espanyols en el compliment de les obligacions que tenim contretes. Les informacions que obren en poder del ministeri i la Secretaria d'Estat d'Hisenda es van desvelar ahir i la informació que tenim la tenim a través dels mitjans de comunicació", ha afirmat.

INSPECCIONS AL JUGADOR

Notícies relacionades

'El Mundo' revela que fa un any, el desembre del 2015, l'Agència Tributària va iniciar una inspecció a l'estrella del Reial Madrid i li va obrir un expedient per possibles irregularitats en les seves declaracions de l'impost sobre la renda de no residents (IRNR) dels anys 2011, 2012 i 2013.

La qüestió ara és si Hisenda considera que ha pagat menys del necessari i li imposa una multa econòmica o si bé intervindrà en la totalitat de les estructura en paradisos fiscals i, per tant, trasllada a la Fiscalia el cas i li exigeix responsabilitats més serioses. Amb els precedents dels casos de Messi, Etoo o Xabi Alonso, Ronaldo no pot estar totalment tranquil.