Un altre desafiament per a Sergio Ramos

El central del Madrid torna al Camp Nou, on va ser expulsat en l'últim clàssic del mes d'abril passat

undefined36425152 corrige fot grafo gra309 madrid 26 11 2016 el defensa161129192751 / Kiko Huesca

undefined36425152 corrige fot grafo    gra309  madrid  26 11 2016   el defensa161129192751
jdomenech35627090 real madrid s defender sergio ramos celebrates a goal during161129202113

/

2
Es llegeix en minuts
Antonio Merino

Res indica que se’l pugui veure dissabte al centre del camp, tal com va passar el 2013 quan Carlo Ancelotti el va situar en aquesta posició al Camp Nou davant la sorpresa general. Tant li faria a Sergio Ramos perquè el que vol el central del Madrid és jugar, allà o on sigui. Al capità blanc li van aquests desafiaments, en què se sent tan especial que sol disputar-los al límit, fins i tot per sobre del que marca la llei.

Dissabte jugarà el seu partit 490 amb el Madrid. Ho farà gràcies a no haver vist la cinquena groga davant l’Sporting, un partit en què  Zidane va decidir substituir el central el minut 72 per assegurar-se la seva presència davant el Barcelona.

Ramos és el jugador més expulsat en la història del Madrid, amb  amb 21 vermelles

No va jugar el derbi contra l’Atlètic malgrat que el seu retorn després de lesionar-se amb 'la Roja' estava preparat per a aquest dia. Davant d’Albània, Ramos va patir un esquinç de grau II en el lligament lateral intern del genoll esquerre.

Després de 40 dies de baixa, la cita era el partit enfront de l’equip de Simeone, però Ramos va estar a la banqueta. Es va dir que jugador i tècnic havien pactat finalment que fos suplent. Després de tornar a l’equip davant l’Sporting de Portugal, la data que tenia en vermell el central era la del 3 de desembre. Així l’hi va confirmar a Iniesta quan el blaugrana va escriure a Twitter les seves bones sensacions en la seva recuperació. «Llavors ens veiem en el clàssic. Tant de bo puguem ser-hi tots dos», va escriure Ramos. En la conversa s’hi va ficar Piqué. «Llavors hi serem tots. Que guanyi el millor», va apuntar el central català.

EL BO I EL DOLENT

Unes maneres molt diferents de les que va utilitzar Ramos quan va demanar a Piqué una mica de respecte el desembre del 2015 en els atacs que va fer el defensa del Barcelona a Arbeloa. Ramos es va erigir llavors en el defensor de tot el madridisme i va tenir el suport de l’afició. Dins del camp aconsegueix que hi hagi més divisió d’opinions fins a lluir la dualitat del bo i el dolent. El seu gol a la final de Lisboa davant l’Atlètic o el de la Supercopa d’Europa davant el Sevilla, que va servir per forçar la pròrroga, el situen com una espècie d’icona, però els seus greus errors el baixen immediatament arran de terra.

"És el nostre capità i és molt important  "És el nostre capità i és molt important per al grup", diu Zidane del central andalús

Notícies relacionades

Un sector del periodisme situa Ramos com el millor central del món. I el jugador ha entronitzat tant aquesta nominació que sembla obligat a recargolar tot el que sigui natural fins a fer-ho excessiu.

Amb 21 targetes, Ramos és el jugador més expulsat en la història del Madrid, club on va arribar el 2005. L’últim cop que va veure una vermella va ser precisament en el clàssic de la temporada passada al Camp Nou. Era la quarta vegada que abandonava el camp en un xoc contra el màxim rival.