Maradona es llueix amb uns comentaris masclistes

El 'Pelusa' va parlar descaradament de les dones en una entrevista al diari 'Sport 360' dels Emirats Àrabs

maradona

maradona

1
Es llegeix en minuts

Diego Armando Maradona no va estar encertat en una entrevista al diari 'Sport 360' dels Emirats Àrabs. L'exseleccionador argentí va parlar sobre la decisió i l'actitud dels jugadors de l'albiceleste a l'anunciar que no parlarien amb els mitjans. A poc a poc, Maradona es va anar escalfant fins que va acabar carregant contra les dones dels jugadors.

Primer va aclarir que denegar declaracions als mitjans de comunicació va ser idea seva. "Que consti que el 'silenzio stampa' el vaig idear jo fa 30 anys al Nàpols", va començar. "No puc valorar si està bé o malament perquè no sé quin és el problema. Si la decisió la pren el grup està perfecte", va acabar sobre els problemes de l'albiceleste amb els periodistes argentins.

PUJANT EL TO

Notícies relacionades

A poc a poc, el 'Pelusa' va anar endurint el seu discurs i va canviar de protagonistes fins a mostrar els seus arguments més masclistes i defensar que les dones no tenen dret a parlar de futbol. "Els jugadors no parlen però sí que deixen parlar les seves dones i això em sembla vergonyós", va començar Maradona. I encara es va deixar anar més. "Si tu vols fer una nota amb la teva dona em sembla bé, però que ella comenci a parlar de futbol, de tàctiques, que havia de jugar aquest o l'altre... no 'güey', no germà. I ho dic amb tot el respecte que mereixen les dones". Malgrat l'intent de matís de les seves paraules, el mal ja estava fet.

"El que s'entrena, es concentra, posa la cara, a qui critiquen i a qui elogien és al jugador. Després, amb qui es casi, jo no hi tinc res a dir", va justificar i va sentenciar Maradona.