FUTBOL

La traumàtica relació de Nolito amb la seva mare

"Ell és milionari i jo visc d'okupa", diu Rocío, que no es parla amb el seu fill des de fa més d'un any

rpaniagua36111336 britain football soccer   manchester city press conference  161110162739

rpaniagua36111336 britain football soccer manchester city press conference 161110162739 / Jason Cairnduff

1
Es llegeix en minuts

El diari anglès 'Daily Mirror' ha explicat la tremebunda relació que manté l'exblaugrana Nolito amb la seva mare. Es tracta d'una trista història d'un conflicte familiar que afecta directament l'actual jugador del Manchester City, que no es parla amb la seva mare des del juliol del 2015.

Rocío Agudo Durán, de 46 anys, assegura que el seu fill va deixar de pagar el lloguer del seu domicili l'octubre passat i ara ocupa una casa en condicions deplorables amb la seva família. "Ell és milionari i jo visc d'okupa", diu la dona, que afirma que Nolito l'ha "obligat a pidolar". 

"Estic segura que cap altra mare d'un futbolista de la Premier League està vivint com jo. Vaig ocupar la casa on visc des de l'octubre, després que Nolito deixés de pagar-me el lloguer en un altre lloc on estava vivint. Estic aterrida que pugui trobar-me tirada pels carrers en qualsevol moment amb dos nens i sense tenir on anar", afirma Rocío.

HEROÏNA I PROSTITUCIÓ

El passat de Rocío ve marcat per la seva addicció a l'heroïna i exercir la prostitució, a més de passar 13 anys a la presó, per la qual cosa el davanter va ser criat des de petit pels seus avis als quals considera els seus pares. 

Nolito mai ha parlat públicament de la seva mare. Ara rep un sou de més de 100.000 euros a la setmana amb el conjunt britànic, mentre que la seva progenitora demana almoina davant un supermercat de Sanlúcar de Barrameda per mantenir els seus bessons de 6 anys, Jesús Candela, nascuts durant la seva estada a la presó

"SI VOLS ROBAR, ROBA"

Notícies relacionades

Rocío ha comentat al mitjà anglès que després de criticar que se li donés feina a una estranya per netejar la casa del jugador en lloc d'ella, va rebre com a resposta del seu fill: "Si vols demanar caritat en un supermercat, fes-ho, si vols robar, roba". 

Per una altra part, la mare de Rocío, Dolores, ha defensat el seu nét i desmenteix la declaracions de la seva filla: "Són mentides. No entenc com una mare li pot fer això a la seva pròpia carn sang. Nolito és una persona humil, un amic verdader dels seus amics. Sempre l'ha ajudat, tant a ella com als petits. El problema és que ella sempre demanava més i més". 

Temes:

Nolito