Una altra golejada de maquillatge del Madrid

L'equip blanc supera amb efectivitat el Legia però torna a mostrar greus fissures, i Cristiano es queda sense marcar

undefined35954303 football soccer   real madrid v legia warszawa   uefa champi161018214651

undefined35954303 football soccer real madrid v legia warszawa uefa champi161018214651 / SERGIO PEREZ

1
Es llegeix en minuts
C. F. MARCOTE / MADRID

El Madrid va sumar contra el Legia la golejada prevista i maquilla així la fins ara erràtica marxa que ha tingut en la Lliga de Campions. No va deixar, malgrat tot, de donar greus mostres de desequilibri, que li haurien pogut costar molt car amb un rival amb més perill.

La idea de l'equip blanc no va ser cap més que la d'omplir el sac contra el quadro polonès i per fe-ho Zidane va disposar una formació plena de mitjapuntes i davanters. James Asensio per Isco Kovacic respecte a la que es va passejar davant el Betis al Villamarín, sense por que els polonesos poguessin calvar algun cop a la contra.

AMENAÇA POLONESA

El que no s'imaginava el tècnic madridista és que el xoc comencés amb urpades del Legia, que en va encadenar dues de seguides que haurien pogut torçar la vetllada als blancs. Una pèrdua de Kroos no va acabar en gol perquè Navas va treure amb el peu la rematada de Jodlowiec i el pal va repel·lir poc després un xut d'Odjidja després d'un penós replegament madridista.

Notícies relacionades

La nit la van redreçar Bale amb una gran jugada personal (m. 16) i Marcelo amb l'ajuda d'un defensa (m. 19), però Danilo va posar novament l'emoció amb un penal que Radovic va convertir sense problemes (m. 22). El Madrid no va deixar de partir-se i el gal·lès va estar a punt de fer-n'hi una de grossa abans del descans a Navas amb una pèrdua a la cantonada de l'àrea. Al minut següent, Asensio va aconseguir augmentar la distància assistit per Ronaldo, tot i que Radovic va tenir a l'abast el segon per al Legia poc abans del descans en una altra contra que va deixar en evidència la defensa blanca.

El Madrid no va tornar a tenir nous sobresalts de consideració. Lucas i Morata van sortir per arrodonir una altra golejada (m. 69 i 84) en què Ronaldo va acabar frustrat per haver-se hagut de limitar a exercir d'assistent.

Reial Madrid, 5 - Legia, 1