Els càntics de l'afició de l'Osasuna a Sergi Enrich i Antonio Luna

El davanter va marcar un dels gols de l'Eibar en la derrota davant els navarresos i tots dos van ser blanc de mofa per part de l'afició visitant

 

  / EFE / JAVI ETXEZARRETA

1
Es llegeix en minuts

Sergi Enrich i Antonio Luna van reaparèixer en el terreny de joc d'Ipurua després de l'escàndol sexual que van protagonitzar la setmana de la parada de seleccions. L'Eibar va voler acabar amb la polèmica servida a les xarxes socials i Mendilibar, el tècnic armer, els va donar la titularitat davant Osasuna. El públic assistent els va rebre amb una gran ovació quan els seus noms van sonar en la presentació de l'onze titular. A més, Enrich va anotar el gol que suposava l'empat a 2 i l'afició va esclatar en aplaudiments i ànims. 

DECLARACIONS D'ENRICH

Òbviament, el sector de la grada destinada a Osasuna els va dedicar càntics perquè la seva nit no fos perfecta. A Ipurua es van poder sentir els seguidors navarresos cantar: "EnrichEnrich, anem-nos-en de putes; no hi puc anar, Luna no em deixa; sí que hi pots anar, Luna està amb elles". Tot i així, els pocs aficionats de l'Osasuna, en comparació amb els de l'Eibar, no es van sentir durant molta estona.

Notícies relacionades

El resultat va afavorir els navarresos, 2-3, però el morbo encara no s'havia acabat. Com és costum, BeIN Sports va buscar entrevistes a peu de camp i Enrich va ser qui va donar la cara en el conjunt armer. Preguntat per la seva difícil setmana i pel seu gol, el menorquí no va voler entrar a fer cap comentari. "Volíem puntuar, guanyar un rival directe per deixar-lo allà a sota. Lamentablement, el meu gol no ha servit per a res", va sentenciar. 

El problema a'ha acabat pel que fa a l'aspecte esportiu. Pels estadis rivals possiblement se sentiran càntics recordatoris de les seves accions però no anirà a més i a les xarxes socials la broma sembla lluny de cessar. La justícia serà ara qui haurà de jutjar els seus fets després de la denúncia de la noia, gravada i difosa sense el seu permís.