Així es van conèixer Piqué i Shakira

El central blaugrana li va demanar el telèfon a Madrid abans del Mundial de Sud-àfrica i tot va començar després d'una conversa "estúpida"

 

  / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts

Gerard Piqué va aparèixer dijous al programa 'Fora de sèrie' i va ser entrevistat per Jordi Basté a la gespa del Camp Nou. Un dels moments més destacats de la conversa va ser quan el central blaugrana li va explicar al periodista com havia conegut Shakira i com va entaular la relació que actualment mantenen. "Va ser a Madrid, quan estàvem preparant el Mundial de Sud-àfrica i li vaig demanar el telèfon", va relatar el futbolista.

La cantant va ser part molt activa de l'organització del Mundial 2010 amb les seves actuacions musicals i la composició del tema de la competició, el 'Waka waka'. Shakira va viatjar abans al país africà perquè participava en la cerimònia d'inauguració de l'esdeveniment. "Li vaig preguntar pel temps que feia, ja que arribàvem quatre dies després", va explicar Piqué admetent que era una pregunta estúpida. "Em va engegar un discurs sobre el temps, el fred i vam quedar per veure'ns a la final, sense saber si la jugaríem. La vaig tornar a veure a la final del Mundial, ella va tornar a cantar i la vam guanyar". 

L'INICI DE LA RELACIÓ

A partir de llavors la parella va començar una història que va acabar sent el que és avui. El central també va declarar que des del principi s'ho van prendre de debò perquè llavors Shakira tenia parella. "Sabíem que no podia ser un tema de quatre dies, ella estava en parella i havia d'iniciar una nova relació. Ja que ho fem, fem-ho bé". 

"Sabíem que no podia ser un tema de quatre dies, ella tenia parella i s'havia d'iniciar una relació"

Piqué admet que no hi ha plans de casament però que sap que és la dona de la seva vida. El futbolista va assegurar que tenir fills va ser la consolidació total de la parella. "Quan prenem la decisió de tenir fills és perquè tot va vent en popa. És una decisió important".

Notícies relacionades

Tots dos passen un bon moment tant en l'aspecte personal com en el professional. Piqué s'ha retrobat amb el seu millor nivell al terreny de joc i Shakira va llançar una cançó que va ser un èxit de l'estiu, 'La bicicleta', de la qual el central blaugrana assegura no saber-se la lletra.