Luna i Enrich tornen als entrenaments amb l'Eibar

Els protagonistes de l'escàndol sexual no han fet declaracions tot i l'expectació suscitada

 

  / EFE / JAVIER ETXEZARRETA

1
Es llegeix en minuts

Els jugadors de l'Eibar Antonio Luna Sergi Enrich s'han entrenat aquest dimarts amb normalitat amb els seus companys després de la polèmica difusió d'un vídeo de contingut sexual protagonitzat per tots dos i una dona.

Els dos futbolistes han saltat a les 10.30 hores al camp d'Atxabalpe, a la localitat guipuscoana d'Arrasate, on han anat nombrosos mitjans de comunicació però escassos aficionats. Els dos jugadors no han fet declaracions.

NO CONVOCATS

Luna i Enrich no van ser convocats dijous passat al partit amistós que va disputar l'Eibar davant el Leganés a Lerma (Burgos) i, com la resta dels seus companys, han disfrutat de diversos dies lliures amb motiu de l'aturada de la Lliga pels compromisos de la selecció espanyola.

Enrich i Luna van emetre dimecres passat un comunicat conjunt en què demanaven disculpes per la difusió del vídeo de contingut sexual, en què tots dos apareixien amb una dona, que, segons han informat diversos mitjans, ha denunciat els jugadors per la violació de la seva intimitat.

MUTISME DEL CLUB

Notícies relacionades

Després de no ser convocats per a l'amistós, en què van jugar els futbolistes menys habituals, Luna i Enrich s'han reincorporat a la disciplina del club, que manté un total mutisme sobre la polèmica que envolta aquests dos integrants de la plantilla armera.

Es tracta de dos jugadors importants per a l'entrenador, José Luis Mendilibar, ja que Antonio Luna ha disputat fins ara cinc dels set partits de Lliga i Enrich ha sigut alineat en tots ells.