Oficial: Cillessen ja és del Barça

"Els somnis es fan realitat", publica el porter holandès a les xarxes socials, ja vestit amb la samarreta del club blaugrana

jasper-cillessen-2

jasper-cillessen-2
Jasper Cillessen, nou jugador del F.C. Barcelona.

/

1
Es llegeix en minuts

"Els somnis es fan realitat". Amb aquestes paraules i una foto amb la samarreta del Barça, l'holandès Jasper Cillessen acaba d'anunciar el seu fitxatge pel club blaugrana. El nou porter blaugrana, de 27 anys, ha passat la revisió mèdica aquest matí a Barcelona, on ha arribat des de Rostov (Rússia).

Notícies relacionades

Cillessen substituirà el xilè Claudio Bravo, de 33 anys, el fitxatge del qual pel Manchester City està pendent només de la confirmació oficial. El nou porter holandès del Barça va encaixar quatre gols en el seu últim partit amb l'Ajax, en l'eliminatòria prèvia de la Champions en què l'equip d'Amsterdam va quedar eliminat davant el Rostov.

El Barça ha fet públic l'anunci uns minuts després que Cillessen, que ha retirat la foto i el comunicat de les seves xarxes socials, per tornar a penjar-la més tard. El club ha indicat que el fitxatge, per cinc temporades, costarà 13 milions d'euros, més 2 en variables. La clàusula de rescissió serà de 60 milions. Cillessen serà presentat aquest divendres al Camp Nou, amb una sessió fotogràfica i una roda de premsa.