El Kun Agüero i Nolito donen la segona victòria a la Premier al City

L'equip de Guardiola guanya al camp de l'Stoke amb dos gols de l'argentí i dos més de l'exdavanter del Celta (1-4)

marcosl35231288 manchester city s argentinian striker sergio aguero scores t160820142221 / PAUL ELLIS

2

Al Manchester City li va costar endur-se els tres punts del camp de l’Stoke. Va guanyar (1-4), però va acabar patint més del que indica el marcador des que Bojan, després d’un penal inexistent que va assenyalar el col·legiat, acostés l’equip de Mark Hughes. El domini del City, sobretot a la primera part, s’havia fonamentat en una excel·lent pressió defensiva, governant el partit a través de la pilota, encara que els gols del Kun Agüero arribessin en accions a pilota parada. El 0-1 va ser de penal i el 0-2 també va portar la firma del davanter argentí gràcies a un excel·lent cop de cap en una falta lateral servida per Kevin de Bruyne. Després, Nolito es va unir a la festa final i el City va líder de la Premier.

L’equip de Guardiola es pensava que tenia el partit a les mans. Però tot es va complicar després. A l’Stoke no li van xiular un claríssim penal a favor comès per Kolarov, però sí un que no era de Sterling. A partir d’aquí, el City va perdre precisió en la passada, no tenia el control del partit, condicionat en tot moment per l’incòmode i molest vent que alterava els moviments de la pilota.

DISCRETA SEGONA PART / Per intentar recuperar l’estabilitat, Guardiola va canviar d’extrem. Va treure Navas, que havia sigut titular, i va col·locar Nolito al camp, fet que va obligar a moure Sterling, que se’n va anar a la banda dreta. En el seu tercer partit oficial com a entrenador del City no va modificar la seva idea. A l’espera que li arribi el porter blaugrana Claudio Bravo, va tornar a apostar per Caballero com a meta titular, i va fer seure, de nou, Hart a la banqueta.

Però la imatge tranquil·la i optimista que va difondre el City a la primera part va quedar després enterbolida amb una discreta segona meitat. Guardiola està començant i, de moment, només es veuen indicis del que pretén que sigui el seu equip. Suma, això sí, sis punts de sis possibles en la seva estrena a la Premier. I justament els dos canvis que va fer per agitar el seu equip li van sortir de meravella per sentenciar el partit: gran jugada d’Iheanacho, que va ser generós en la seva assistència a Nolito, que va firmar així el seu primer gol a la Premier. L’1-3 de la tranquil·litat, però no va ser l’últim perquè Sterling va voler regalar-li l’1-4 també a Nolito.

El Chelsea, mentrestant, va sumar també la seva segona victòria a l’imposar-se al Watford (1-2) gràcies als gols de Diego Costa i Batshuayi. El conjunt d’Antonio Conte va remuntar el gol inicial de Capoué i es va imposar al Watford pel mateix resultat amb què ja va guanyar dilluns passat el West Ham a casa (2-1).