Anar al contingut

Saúl Craviotto i Cristian Toro aconsegueixen la cinquena medalla d'or a Rio 2016

La parella de piragüistes guanya en una gran final en K2 200 metres

EDU SOTOS / RIO

Saúl Craviotto i Cristian Toro aconsegueixen la cinquena medalla d'or a Rio 2016

DAMIEN MEYER

L'equip espanyol de piragüisme ha tornat a donar avui una nova alegria sobre les aigües de la Lagoa Rodrigo de Freitas. Després de la decepció inicial del quart lloc de Sete Benavides en la final del C1 1.000 metres, ha arribat el metall de la parella del K2 200 metres, Saúl Craviotto i Cristian Toro. Amb un temps de 32.075, els espanyols han aconseguit arribar a l'esglaó més alt del podi i emportar-se l'anhelada medalla d'or, la cinquena per a Espanya a Rio 2016.

Confirmant les bones sensacions de la sèrie, on van aconseguir classificar-se directament per a la final amb un temps de 31.161, els atletes han desmostrat que el dia de descans extra els va anar la mar de bé i s'han imposat als seus set oponents amb un esprint antològic que bé ha valgut un or. Darrere d'ells han quedat les parelles de britànics (+0.293) i lituans (+0.307), que s'han repartit la plata i el bronze respectivament.

El palista de Lleida, Saúl, ja sabia el que era pujar al podi després d'aconseguir la plata a Londres en la categoria del K1 200 metres i l'or a Pequín en K2 500 metres, mentre que Cristian, nascut a Veneçuela però criat a Lugo, ha sorprès a tothom en la seva primera participació en uns Jocs. En un moment, l'atleta ha acabat amb la imatge de personatge de la premsa del cor que el va envoltar després de la seva participació en el programa televisiu 'Mujeres, Hombres y Viceversa' (MHYV), on va exercir de ‘tronista’.

0 Comentaris
cargando