Casillas explota contra el 'Chiringuito' de Pedrerol: "¡Us demano que em deixeu en pau!"

El porter del Porto s'enfada amb el programa, que va criticar el seu error contra el Roma

 

  / AP / PAULO DUARTE

1
Es llegeix en minuts

Els enfrontaments entre Iker Casillas i 'El Chiringuito TV', el programa que dirigeix Josep Pedrerol al canal Mega, vénen de lluny, però aquesta vegada la guerra ha pujat un esglaó. L'exporter del Reial Madrid ha expressat que no pot més i dimecres a la nit va escriure un tuit explosiu, d'home fastiguejat: "Escolta, de veritat, us demano PER FAVOR que AQUESTA TEMPORADA em deixeu EN PAU! Em comença a preocupar aquest seguiment...".

Notícies relacionades

El contundent tuit era una rèplica a un tuit del programa: "MALA NIT de Casillas en l'EMPAT del Porto contra el Roma. Els DETALLS, a la 1.03 h a #ElChiringuitoDeMega". El programa de Pedrerol al·ludia a l'error comès pel porter del Porto que gairebé li costa un gol al seu equip en l'eliminatòria prèvia de la Champions League

Lluny de fer cas al que demanava Casillas, Pedrerol no només no el va deixar en pau, sinó que va aprofitar per treure'n partit i inflamar encara més la polèmica: "Casillas CONTESTA a un tuit de @elchiringuitoTV ¡CANVIEM de HASHTAG a #ChiringuitoCasillas!". Estupefacte, el porter remata (de moment) la baralla: "M'esteu VACIL·LANT, oi?". Continuarà, segur.