Valdés s'estrena com a titular contra Bojan

L'exporter del Barça para el 'noi de Linyola' però no aconsegueix evitar l'empat de Shaqiri

undefined35097691 middlesbrough s spanish goalkeeper victor valdes gestures to160813193345 / SCOTT HEPPELL

1

Amb el mateix dorsal amb què es va estrenar al Barcelona, el 26, samarreta del mateix color verd que vestia en l'equip blaugrana, però amb aspecte lleugerament diferent, ja que ara du un tupè important, Víctor Valdés ha debutat aquest dissabte com a titular en el Middlesbrough que dirigeix Aitor Karanka contra l'Stoke City (1-1) en la seva tornada a la Premier League després de la seva cessió pel Manchester United al Standard de Lieja a meitat de la temporada passada.

El calendari va deparar que en la primera jornada de la competició anglesa hagués d'enfrontar-se amb Bojan Krkic, titular també amb l'Stoke, amb qui va coincidir al Barça entre el 2007 i el 2012, fins que el del planter blaugrana va marxar al Roma per l'escassa participació que tenia amb Pep Guardiola.

GOL DE NEGREDO

Valdés ha pogut parar en diverses ocasions Bojan, molt actiu en l'atac del seu equip, i els seus companys però no ha aconseguit aturarr el gran llançament de falta amb què l'internacional suís Shaqiri ha neutralitzat en el minut 67 l'avantatge en què Negredo havia col·locat als locals en el Riverside Stadium als 10 minuts de partit a passada de Ramírez, que abans del descans ha llançat al pal després de rebre del davanter espanyol cedit pel València.